Åk en tur från Oxelösund med vår rälsbuss och njut av en god fikastund!

Åk en tur från Oxelösund med vår rälsbuss och njut av en god fikastund! Max 8 personer kommer att bokas in /resa. Tåget avgår från Oxelösund varje söndag mellan den 13 juni och 29 augusti. Tåget avgår klockan 09:30, 11:00, 12:30 och 14:00. Resan tar ca 45 minuter.

När du kliver på tåget har vi dukat fram kaffepaketet med 5 sorters fikabröd i lagom stora munsbitar. (Bärmuffins, Havretosca, Hallongrotta, Kärleksmums och en cookie) samt kaffe i termos och en flaska mineralvatten. OBS! Restriktioner pga av Covid-19 gäller! Vi erbjuder endast dessa fasta paket under sommarresorna. Det går alltså inte att få alternativa fikapaket eller resandelösningar.

Oavsett hur många personer det är på respektive bokning kommer vi att bordsplacera de resande med max 2 personer vid varje bord. Detta för att gången skall vara fri och på säkert avstånd mellan resande och personal om behov finns. Först och främst kommer personalen inte att röra sig i vagnen utan kafépaketen står framme vid ombordstigning, Vi ber de resande att undvika att avvika från sina platser under färden.

Innan påstigning ska avstånd hållas samt att samtliga resenärer kommer att att bli ombedda att sprita händerna vid påstigning och avstigning. Vid avstigning kliver de närmast utgångar av först, resterande resenärer reser sig och stiger av i turordning när dörren är fri.

Paketpris: 325 kronor/person Inkluderar: Tågresa t/r från Oxelösund, Kaffepaket med 5 sorters bröd, Förhandsvisning av Oxelösunds Järnvägsmuseum efter tågresan. Vi reserverar oss för förändringar eller inställd resa med hänvisning till Myndigheters beslut gällande Covid-19. FSVJs allmänna bokningsvillkor gäller!