Om det råkar vara så att ni har lite saker där hemma som ni går och snubblar över och börjar tycka att det är dags att de får ett nytt hem, men kanske hellre ligger på stranden med fötterna i plurret, än att stå och sälja saker på en bakluckeloppis i sommar, så kommer här ett erbjudande till Er!
Stations Loppis i Oxelösund vill stödja FSVJ och har därför inrättat en "FSVJ avdelning". Dit kan alla som vill skänka saker (små som större) som hos Stations Loppis säljs och hela behållningen går raka vägen till FSVJs verksamhet.
För att lämna in saker till Stations Loppis så kan man antingen:
  • Kontakta Daniel Larsson på telefon 0155-24 83 56 eller skicka ett mail till clubdna@hotmail.com och komma överens om tid.
  • Det går även bra att lämna saker under Stations Loppis öppettider som fn. är Onsdag em och söndag em.
  • FSVJ och lokstallet går också bra att lämna in saker hos som sedan hämtas upp av Daniel. Bra att höra av sig först så att vi vet att någon kan ta emot sakerna på plats.
  • Större saker eller större mängd saker kan också hämtas hos dig, av Daniel (efter överenskommelse)
Vid frågor och funderingar går det bra att höra av sig till någon av oss.
Varmt välkommen till den f.d TGOJ stationen i Oxelösund och ta dig en titt bland sakerna och inte minst TGOJs stationshus. Även FSVJs försäljning av div. saker och leksaker finns på plats i stationshuset.
Hälsningar
Micke Däckfors
Daniel Larsson